top of page

Spouštíme nový web. Přihlašování již brzy!

Vytvořili jsme nový funkční a aktraktivní web. Na webu chystáme elektronické přihlašování, články, prezentaci videí, fotografií z kurzů a ohlasy účastníků z roku 2017/2018.


Na webu najdete aktuální základní informace o přihláškách, ceně a počtu přihlášených. Počty nahlášených se budou aktualizovat podle přijetí platby na účet. Platby budou možné pouze na účet.


Zveřejněné články, videa a fotografie bude možní sdílet a komentovat na naší facebookové (dále je FB) skupině MovementAkademie. Do konce týdne budou vytvořeny jednotlivé události s konkrétními časy lekcí, kde bude možné předpovědět aktuální zájem o kroužky. Účastníci na FB jsou pouze orientační počty. Kdo se chce účastnit, musí mít vyplněnou přihlášku a zaplaceno. O pořadí přihlášek rozhoduje přijetí platby na účet spolku, který je transparentní (každý se tam může kdykoliv podívat a ověřit platbu). Proces přihlašování bude spuštěn příští týden v pondělí 11.9. ve 20.00 hodin. Zájemce vyplní na webu rezervační formulář a následně jim bude obratem na uvedený email zaslána přihláška s podrobnými informacemi a údaji pro platbu.V přihlášce bude číslo účtu, částka a další nezbytné informace. Vyplněnou a podepsanou přihlášku přinese účastník na první hodinu, nebo zašle naskenovanou. V současné době probíhá tvorba propagačních materiálů do terénu a jejich distribuce po nejbližším okolí. Kapacita kroužků je omezená a v případě většího zájmu nebude v kroužcích Parkouru navyšována, ani se nebudou s největší pravděpodobností otevírat další lekce. V případě gymnastiky, kterou povede Martin Vepřovský, je možné otevřít i více kurzů podle zájmu. V případě nenaplnění alespoň 15 účastníků se kroužek neotevře.


Kroužky začínají (pokud se otevřou) od 3. září a končí v pátek 1.února. Kroužky v druhém pololetí začínají od pondělí 4. února. Se sportovním pozdravem David Urubčík za Movement Akademii




105 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page